Over het team

Derk-Jan de Goeij

1. Dit is Derk-Jan, de puzzel-whiz achter de hersenkrakers op cashelvale.nl! Met een talent voor het maken van boeiende en uitdagende quizzen, is Derk-Jan een integraal onderdeel geworden van ons team dat van dieren houdt.

Met jarenlange ervaring in het maken van puzzels heeft Derk-Jan een intuïtief gevoel voor wat geweldige hersenkrakers zijn. Hun werk is op tal van websites en in publicaties te zien geweest en toont hun vermogen om inhoud te creëren die zowel vermakelijk als leerzaam is.

Als hij niet aan het puzzelen is, doet Derk-Jan vrijwilligerswerk in plaatselijke dierenasielen, promoot hij het welzijn van dieren en maakt hij hen bewust van belangrijke diergerelateerde kwesties. En als hij daar niet mee bezig is, kan je hem misschien zien wandelen in de natuur, nieuwe steden verkennen of gezellig samenzijn met zijn harige vrienden.

Met zijn creativiteit, expertise en passie voor alles wat met dieren te maken heeft, is Derk-Jan een waardevolle aanwinst voor ons team en een inspiratie voor dierenliefhebbers overal!

Maak kennis met Gitte, de creatieve kracht achter de persoonlijkheidstests en reddingsverhalen op cashelvale.nl. Met een achtergrond in psychologie en een passie voor het redden van dieren, brengt Gitte een uniek perspectief in ons team.

Gitte is een expert in persoonlijkheidspsychologie, en hun inzichtelijke tests helpen onze lezers zichzelf en hun harige vrienden beter te begrijpen. Hun werk is geprezen om zijn nauwkeurigheid, gevoeligheid en vermogen om zinvolle gesprekken op gang te brengen.

Maar dat is niet alles – Gitte beheert ook onze rubriek reddingsverhalen, waarin ze hartverwarmende verhalen verzamelt over dieren die een tweede kans op leven hebben gekregen. Gitte’s medeleven en toewijding aan dierenwelzijn schijnt door in elk verhaal dat ze publiceert, en inspireert lezers om betrokken te raken en een verschil te maken in hun gemeenschap.

Wanneer Gitteniet bezig is met het brainstormen over persoonlijkheidstests of het vergieten van tranen bij reddingsverhalen, kun je ze vinden in het pleiten voor dierenrechten en het promoten van verantwoord huisdierbezit. Hun diepe liefde voor dieren en hun niet aflatende inzet om een positieve impact op hun leven te hebben, maken van hen een inspiratie voor ons allemaal.

Bij cashelvale.nl zijn we vereerd dat Gitte deel uitmaakt van ons team. Hun expertise in persoonlijkheidspsychologie en passie voor dierenwelzijn brengen een uniek perspectief op onze website.

Gitte Heffels